Despre Formfit

Firma Formfit a fost întemeiată în anul 1998 și comercializează articole ale unor firme renumite de lenjerie intimă pentru femei: Triumph, Anita, Leilieve, Rosch, Rebecca.

triumph-logo
Anita-logo-2
sloggi
vamp
rosa-faia-logo-2
leilieve-logo

Am început cu lenjeria Triumph, și din dorința de a avea o ofertă cât mai variată, am început să importăm de la firmele ale căror articole le vedeți pe site-ul nostru.

Avem un magazin la etajul unu din corpul nou al centrului comercial Iulius Mall din Timișoara. Personalul nostru este calificat și poate oferi oricând clienților ajutor și ghidare în alegerea produselor care li se potrivesc. Oferim marfă de cea mai bună calitate, extrem de variată ca modele și croieli. În speranța ca produsele noastre întâmpină dorințele dumneavoastră, vă așteptăm în magazinele noastre: cel online și cel din Iulius Mall.

Din dorința de a ne dezvolta și de a răspândi în cât mai multe centre comerciale produsele noastre suntem deschiși colaborărilor și rugăm pe toți cei interesați să ne contacteze pe adresă de e-mail din contact (office@formfit.ro).