Stilul si personalitatea sunt la vedere. Lenjeria intima, insa, e ascunsa dincolo de hainele pe care le porti. Asta nu inseamna ca lenjeria ta ar trebui sa fie dintr-un alt film. Dimpotriva! De acolo incepe toata starea ta de bine.

Noi avem pentru tine o mare varietate de colectii, care iti vor oferi cu siguranta confort, eleganta si stil.

Despre cum sa-ti iei masura pentru lenjerie, acceseaza pagina noastra, MASURI, dedicata in totalitate acestui subiect.

TIPURI DE LENJERIE INTIMA

TIPURI DE LENJERIE INTIMA

ȘI CUM SĂ ALEGI PIESA IDEALĂ PENTRU MOMENTUL PERFECT

ȘI CUM SĂ ALEGI PIESA IDEALĂ PENTRU MOMENTUL PERFECT

Tipuri de lenjerie intima

Unul dintre primele lucruri pe care le facem dimieata (dupa ce amanam alarma ceasului pentru a cincea oara) este sa imbracam lenjeria intima. Este baza fiecarei garderobe alaturi de sutien. Daca suntem insa sincere, lenjeria intima este considerata de multe dintre noi, vioara a doua. Avem tendinta de a pune mai multa grija si atentie in alegerea sutienului desi si partea de jos merita cu siguranta cel putin la fel de multa consideratie. Lenjeria intima nu este universal valabila si nu se potriveste oricand, oriunde si cu orice si cu siguranta ar trebui sa lucreze in favoarea noastra, sa ne scoata in evidenta trasaturile frumoase si nu sa lucreze impotriva noastra.

Boy Shorts

Acest tip de lenjerie poate avea taietura mai lunga sau mai scurta si pot fi din bumbac sau dantela.
Recomandare
Model conceput sa stea fara probleme sub orice tip de imbracaminte. Exceptie fac modelele care au cusaturi vizibile si care nu sunt recomndate sub haine stramte.

G-String

Modelele G-String sunt, de obicei, un triunghi mic de tesatura in fata, iar in rest doar elastice sau legaturi.
Recomandare
Model conceput sa stea fara probleme sub rochii sau fuste. De asemenea, este un model perfect pentru serile in care iti doresti o tinuta sexy si provocatoare.

Tanga

Acest model se potriveste oricarui tip de corp si este realizat fie din bumbac, fie din dantela.
Recomandare
Sunt conceputi pentru a fi purtati fara probleme sub orice tip de imbracaminte, chiar si sub haine foarte stramte. Nu sunt recomndati pentru a fi purtati perioade doarte lungi de timp si nici pentru sport.

Classic

Acest tip de lenjerie vine intr- mare varietate de modele si combinatii de materiale, foarte comod si usor de purtat cu tinute elegnate si sportive in egala masura.
Recomandare
Este recomandat a se purta cu orice tip de imbracaminte, cu specificatia ca sub hainel foarte stramte este de preferat a se alege un model care nu are cusaturi proeminente.