Termeni si Conditii

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE

Acești termeni și condiții se aplică tuturor vizitelor și utilizarea Site-ului, precum și a conținutului (așa cum este definit în continuare), informații, recomandări și / sau serviciile oferite dvs. pe sau prin intermediul Site-ului. Prin accesarea si utilizarea Site-ului, vă exprimați acordul pentru acești Termeni și Condiții în integralitatea lor, în plus față de orice alte legi sau reglementări care se aplică Site-ul, Internet-ul, și / sau World Wide Web. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții în întregime, vă rugăm să părăsiți site-ului.

RESPECTAREA CONFIDENȚIALITĂȚII

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume prenume, adresa de facturare și un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comanda și a va putea contacta dacă este necesar. În cazul în care doriți să vă creați un cont pe site-ul cldesign.ro este necesară furnizarea unei adrese de mail valide.

În cazul în care este necesar să vă contactăm v-om încerca în ordinea următoare: email, telefonic, în cazul în care nu avem informații corecte v-om fi în imposibilitatea de a finaliza comanda.

Dacă aveți cont creat ne va ajuta la facilitarea finalizării comenzii clientului și pentru furnizarea de informații privind comanda.

Prin acceptarea “Termeni și condiții” vă exprimați acordul să primiți informații privind starea comenzi.

Exista posibilitatea de a vă solicita informații suplimentare spre exemplu verificare de securitate, dacă sunt de altă natură veți fi înștiințații cum v-or fi utilizate.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice FormFit are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea recepționarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către FormFit, acordul dumneavoastră este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnata la FormFit.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Orice comunicare și informare inițiată de acest site vor fi guvernate de acești termeni și condiții, iar acordul este complet, exclusiv și definitiv între tine și FormFit. FormFit își rezervă dreptul unilateral, fără o notificare prealabilă, pentru a modifica, șterge sau actualiza termenii și condițiile în orice moment. FormFit își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau elimină orice parte a Serviciului sau a produselor oferite în orice moment, fără notificare prealabilă. Aceste modificări vor intra în vigoare după publicarea sa pe site-ul www.formfit.ro.

PROPRIETATEA CONȚINUTULUI

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile (“Conținut”) sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al FormFit cu toate drepturile rezervate cu excepția cazului în care nu este altfel specificat. Orice copiere neautorizată, redistribuirea, reproducerea sau modificarea conținutului acestui site de către orice persoană este o încălcare a mărcilor și / sau a legilor privind drepturile de autor. De asemenea, vă informăm că FormFit își vor asigura și impune în mod hotărît recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând dacă este cazul la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală în judecată prin instanțele penale.

FOLOSIREA SITE-ULUI

Este interzis să folosiți Site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea. FormFit va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecatorească prin care se cere sau se ordonă societății FormFit să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

Este interzis să utilizați Site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

COMENTARII DE UTILIZATOR

Utilizatorii care accesează site-ul pot face comentarii la produse www.formfit.ro oferite, și vor fi publicate pe site-ul după aprobarea prealabilă. FormFit își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe comentarii site-ul care conțin ilegale obscene amenințătoare, calomnioase alte comentarii,,, care pot perturba în vreun fel intimitatea altora, încălca drepturile de proprietate intelectuală, texte reprezentând mail-masă sau orice altă formă de spam.

FormFit nu va fi responsabil și nu va fi supus nici unei compensații pentru orice daune cauzate de astfel de comentarii sau de comunicare electronică, care sunt oferite sub aceeași limitare a răspunderii ca alt conținut de pe site, în conformitate cu articolele din acest document. În cazul informațiilor trimise, altele decât cele legate de cumpărarea/vânzarea unui produs, se consideră că utilizatorul oferă companiei FormFit și dreptul său de partener non-exclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în mass-media.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite  spre publicare pe site și că, prin utilizarea acestui conținut, nu va cauza prejudicii nici unei alte persoane.

FormFit își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă are motive să creadă că abonatul nu respectă termenii acestui document. Persoanele care au primit newsletter-ul de la unul dintre abonații noștri înregistrate se consideră a fi fost informat în prealabil de către abonat cu privire la termenii prezentați în acest articol. FormFit nu va fi răspunzătoare în nici un fel pentru acțiunile abonaților săi.

NEWSLETTER

Abonarea si dezabonarea la newsletterul FormFit a Cumparatorilor este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Prin inregistrarea ca utilizator al FormFit se considera acceptata cererea de primire de comunicari comerciale la adresa de email furnizata la inregistrare. Va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si folosirea site-ului (conditii prevazute de prezentul document). In cazul in care nu s-a modificat nici structura, nici continutul mesajelor primite de catre abonat acestea pot fi retransmise si altor persoane, pe raspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului FormFit mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Daca exista orice fel de motive pentru a crede ca un abonat nu respecta prevederile prezentului document atunci Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la newsletter.

DISCLAIMER

Site-ul nostru este găzduit de o a treia companie de servere. FormFit nu va fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indifferent de motivul apariției lor, inclusiv modificările aduse site-ului, setări sau scripturi actualizări programate. FormFit nu va fi responsabil pentru erorile care apar din cauza utilizării anumitor browsere de către cei care vizitează site-ul www.formfit.ro. FormFit nu este responsabil pentru conținutul, calitatea sau natura site-urilor care sunt accesibile prin intermediul link-urilor de pe site-ul www.formfitn.ro. Pentru aceste site-uri web, responsabilitatea deplină revine cu proprietarii acelor site-uri specifice.

FormFit se străduiește, cât mai mult posibil, pentru a oferi un conținut exact și actualizat pe acest site. Din nefericire, pot exista ocazional pe site-ul nostru modificări ale prețurilor, produse care nu mai sunt pe stoc dar încă prezente în magazinul nostru online și alte erori neintenționate. Ne rezervăm dreptul de a nu fi răspunzătoari pentru aceste erori sau modificări, nici FormFit, și nici vreun angajat sau reprezentant al FormFit nu va fi răspunzător pentru daunele ce decurg din utilizarea acestui site sau produsele vândute aici.

FormFit poate, în orice moment, fără notificare sau răspundere, precum și pentru orice motiv, de a anula, schimba, suspenda sau întrerupe orice aspect al acestui site, inclusiv modificarea disponibilității, restricționarea accesului la acesta, sau impunerea unor limite pentru oricare sau toate caracteristicile sau serviciile, linkuri către, adăugarea, eliminarea sau modificarea oricăror taxe pentru utilizarea site-ului sau a oricăror alte servicii legate de site sau orice caracteristici ale acestora și  eliminarea, adăugarea, modificarea oricăror materiale de pe acest site. FormFit își rezervă dreptul de a alege, corecta eventualele erori sau omisiuni în orice parte a acestui site în orice moment, fără notificare, și confirmă că nu are nici o obligație de a face acest lucru.

INFORMAȚIILE DE PE ACEST SITE, ACOLO UNDE SE APLICĂ, SUNT INFORMAȚII GENERALE ȘI NU CONSTITUIE CONSILIERE.

FORMFIT NU GARANTEAZĂ CĂ INFORMAȚIILE CONȚINUTE PE SITE SUNT CORECTE, COMPLETE SAU CURENTE, SAU CĂ SITE-UL VA FI NEÎNTRERUPT SAU FĂRĂ ERORI SAU CĂ ORICE DEFECTIUNE A SITE-ULUI VOR FI CORECTATE SAU CĂ SITE-UL SAU SERVERUL LA CARE SITE-UL ESTE DISPONIBIL NU ESTE ATINS DE VIRUȘI SAU ORICE ALTE COMPONENTE NOCIVE. FORMFIT NU OFERĂ NICI O GARANȚIE PRIVIND UTILIZAREA MATERIALELOR DIN SITE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CORECTITUDINEA, ACURATEȚEA, UTILITATEA SAU ALTELE,  ÎN MĂSURA ÎN CARE LEGEA PERMITE .

INDICAȚII FINALE

În caz de litigiu, se va încerca o conciliere amiabilă utilizând această adresă de e-mail: birouformfit@gmail.com sau la sediul firmei noastre. În cazul în care problema întâlnită nu este rezolvată într-un interval de timp rezonabil (în termenul maxim de 30 de zile de la înregistrarea reclamației) sau într-un mod satisfăcător, va fi considerată de competență judecatorească din aceeași structură administrativă cu sediul FormFit.

Valoarea maximă a daunelor care pot fi plătite de FormFit pentru orice client este suma colectată de FormFit de la client.